Nutopia

Arkiv för
spelomslag

3 augusti

Resident Evil 6 ser ganska bra ut på de japanska hyllorna


I spelomslagsvärlden finns det sällan några direkta gråzoner. Det är snarare antingen eller. Snyggt, eller fult. Udda, eller ordinärt. Osv, eller etc. Och det är något den japanska versionen av Resident Evil 6 tar fasta på när Capcom visar upp det officiella omslaget till spelet. Ordinärt kanske, men faktiskt riktigt snyggt.
Via Andriasang.

30 juni

På den tiden


Spel var bättre förr. Det är sant. Kanske inte spelbarheten, mekaniken eller grafiken i sig. Men omslagen. Kolla ovan bara. Contra III: The Alien Wars, varför ser vi inte sådana omslag idag?
Det är fånigt, för mycket, galet och helt jävla übergrymt. Dagens omslag är för ensidiga, för enkla och oftast lite för tråkiga. Våga mer, och ge oss något riktigt häftigt, tack!

7 juni

16 maj

2 november

Rickard tittar närmare på Resident Evil: The Darkside Chronicles framsida

RE_TDC_logo
Kommande rälsskjutaren och uppföljaren till Resident Evil: The Umbrella Chronicles, The Darkside Chronicles, är på intågande till Wii. Jag tar mig friheten att syna omslagen för både PAL och NTSC, då dessa ofta skiljs åt av någon anledning. Och nästan alltid är den ena versionen överdrivet tilltalande medan den andra i bästa fall kan jämföras med hästavfall. Men i fallet The Darkside Chronicles trängs faktiskt båda kandidaterna i stallets mockränna. Låt oss kika närmare på eviga trean Europas fodral först Läs vidare →