Arkiv för spelmusik

Skyrim-temat jazzas till

Thord D. Hedengren


Kommer snart till en hiss nära dig!

Klart Skyrim-temat ska metalifieras!

Thord D. Hedengren

8-bitarstolkningen av huvudtemat till The Elder Scrolls V: Skyrim var charmigt, det här är mer, tja, långhårigt kanske? En sak är dock klar: den där Eric Calderone kan spela gitarr!

Så hade The Elder Scrolls V: Skyrim låtit om det kom 1988

Thord D. Hedengren

Fredagsmusik: Pianomedley med Elder Scrolls-teman

Thord D. Hedengren

Peppen för The Elder Scrolls V: Skyrim växer, och dessutom finns The Elder Scrolls V: Oblivion ute nu i femårsjubileumsutgåva. Så vad sägs om att runda av fredagen med ett skönt pianomedley med musik från de fem spelen?

Vill du ha mer? Okej! (mer…)

Level Uppsala – en spelkonsert

Thord D. Hedengren

Det är dags för ännu en spelkonsert i Sverige. Level Uppsala, bästa namnet på länge för övrigt, är en föreställning som framförs den 12 mars klockan 19:00. Musik från en mängd spel erbjuds, lett av David Westerlund. Så här beskriver man föreställningen på Akademiska Kapellets hemsida:

Några av de spel som är i fokus är Final Fantasy, Zelda, Chrono Trigger, Castlevania och även en hel del överraskningar från både gamla och nya spel. Det kommer att bjudas på det bästa av det bästa, så att både fans av TV-spelsmusik och folk som är nyfikna på genren ska få den bästa möjliga upplevelsen.

Biljetter köper man från Ticnet, och de börjar på 90 kr (plus serviceavgift förstås. Inte så blodigt med andra ord. Via Xboxflickan.