Arkiv för Sparrow for iPhone

Sparrow är på väg till iPad

Thord D. Hedengren

Goda nyheter! Utmärkta e-postklienten Sparrow, som finns till såväl Mac som iPhone, är på väg till iPad med. På den här tjusiga sidan kan du anmäla dig för e-brev när det är dags att köpa.

Om du använder Sparrow till iPhone bör du uppdatera nu, bland nyheterna finns nytt meddelandeflöde och möjlighet att skriva mejl i liggande läge. Inte testat Sparrow? Helt klart värt 22 kr.

Promovideo för Sparrow till iPhone

Thord D. Hedengren

Har du inte bestämt dig för om du ska köpa Sparrow till iPhone ännu? Kanske den här promovideon kan hjälpa dig över tröskeln?

Utvecklarna bakom Sparrow for iPhone förklarar varför version 1.0 av appen inte har push, och ber dig skriva på en lista för att övertyga Apple om att deras lösning är godtagbar. Jag tror inte det här är sättet att få Apple på sin sida, dessvärre. Så här bra är för övrigt Sparrow till iPhone.

Så bra är Sparrow till iPhone

Thord D. Hedengren

Uppmärksamma läsare vet att jag sett fram emot Sparrow till iPhone, en iPhone-app från utvecklarna som gav oss Sparrow till Mac. Sparrow är alltså en e-postklient som fungerar med IMAP-konton. Det betyder att du kan koppla till Gmail-konto till Sparrow, eller ditt iCloud-dito för den delen. Naturligtvis gäller detsamma för iPhone-versionen, som alltså är ute nu.
Men hur bra är Sparrow till iPhone egentligen?
Riktigt bra, men inte perfekt, skulle det visa sig. Gmail-användare vill köpa Sparrow till iPhone bara för att det är ett ypperligt gränssnitt för just Gmail, med stöd för etiketter och ett vettigt upplägg överlag, vilket man inte direkt kan säga om Googles mobila version av Gmail eller deras app, som egentligen bara är den mobila versionen i appform. (mer…)

Så här ser Sparrow ut till iPhone, kanske

Thord D. Hedengren

Gänget bakom Sparrow, den utmärkta e-postklienten till Mac, jobbar på en iPhone-version. Det blir stöd för etiketter i Gmail, Facebook-avatarer, och rätt mycket mer som du hittar i Sparrow till Mac (75 kr, värd ett köp). Dessvärre är Sparrow for iPhone en bit bort, men den här lagom lockande bilden – som påminner om en Twitter-app mer än något annat – har i alla fall släppts.