Arkiv för Resident Evil 7

Skapandet av Resident Evil 7

Rickard Olsson


Följ med bakom kulisserna på Resident Evil 7. Glöm inte att aktivera undertexterna i spelaren om du inte behärskar japanska.

Resident Evil 7 på TV

Rickard Olsson


Se reklamen för Resident Evil 7 som sändes, så lagom passande, under ett avsnitt av The Walking Dead på TV i USA. Det verkar onekligen lovande, och personligen välkomnar jag de lite mer ondskefulla och skrämmande scenarierna, särskilt efter actionfösarna Resident Evil 5 & 6. Och förstapersonsvy… aldrig fel! Som ni kan se i slutet av trailern släpps spelet till PlayStation 4, Xbox One samt PC. Det har även stöd för PlayStation VR (och så klart PS4 Pro). Den 24 januari smäller det!

Är The Final Chapter verkligen den sista Resident Evil-filmen?

Rickard Olsson


Resident Evil: The Final Chapter ska vara den sista delen i den ytterst ostiga filmadaptionen av den klassiska spelserien, men frågan är ifall Hollywood verkligen kan hålla fingrarna borta i framtiden, särskilt nu när Resident Evil 7 snart är på tapeten för dagens konsoler. Nåväl, det återstår att se. För er som missat trailern kan ni se den här, fräsigt klippt till tonerna av Guns N’ Roses och välkända Paradise City.
Och för den delen… Milla Jovovich har ju inte åldrats en dag på snart 15 år.