Arkiv för New Super Mario Bros. 2

Den riktiga storyn till New Super Mario Bros. 2 avslöjad

Thord D. Hedengren

Det är tydligen det här New Super Mario Bros. 2 till Nintendo 3DS handlar om:

De två sista singlarna i kompisgänget ser sina vänners förhållande drastiskt förändras så snart de får barn och tror sig ha lösningen; de ska också ha barn, tillsammans, men som kompisar samtidigt som de dejtar andra. När hela gänget åker iväg på skidsemester och de tar med sig sina nya partners börjar det dock skaka i snöparadiset.

Hemmakväll har koll (här finns skärmdump om de fixar).
Tack alla som tipsade om det här!

"Gedde kåjnz! Gedde kåjnz!"

Rickard Olsson

Penelope och Monica Cruz gör reklam för Nintendo 3DS XL och New Super Mario Bros. 2. Och en livsstil somliga av oss bara kan drömma om.

Ny trailer på New Super Mario Bros. 2 till 3DS

Thord D. Hedengren


Mer av samma, men det gör förstås inget så länge det är Super Mario-bra…

Ett guldigt New Super Mario Bros. 2

Rickard Olsson


Mycket bling-bling blir det på omslaget till New Super Mario Bros. 2 till Nintendo 3DS. Trailern, om du missade den, hittar du här.

New Super Mario x2

Rickard Olsson

Medan vi väntar på att Nintendos kompletta presskonferens publiceras på YouTube, för er som missade den, kör vi två trailrar på New Super Mario Bros. U till Wii U och New Super Mario Bros. 2 till Nintendo 3DS så länge.
New Super Mario Bros. U

(mer…)

New Super Mario Bros. 2 även i Sverige till sommaren

Rickard Olsson


Alldeles precis nyligen passade Nintendo på att utannnonsera New Super Mario Bros. 2 till Nintendo 3DS. Alltså en fortsättning på den avstickande tvådimensionella varianten av dagens moderna Mario-spel. Det sades då att Japan skulle få spelet i augusti, men nu vet vi, via Nintendo Europe, att spelet även släpps i Sverige samma månad. Grattis, någon.

New Super Mario Bros. 2 utannonserat

Rickard Olsson

Nintendo passade nyligen på att via en nätsändning utannonsera New Super Mario Bros. 2. Format? Nintendo 3DS, så klart. Spelet är satt att släppas i augusti i Japan, men vi inväntar fortfarande exakt datum för Sverige.