Nutopia

Arkiv för
iPod nano

4 april

För nano-älskare med oskäligt mycket pengar

Mer iPod nano-kärlek idag. Att den nya nanon även skulle kunna extraknäcka som armbandsur stod klart ganska omgående efter det att den lille hade preimärvisats. Till detta krävs det dock ett fristående armband designat just för att hålla en nano, och dessa finns det så klart gott om i olika former. Men svårslaget blir det nog när man via sajten bgr tar sig en titt på vad ZShock har att erbjuda. Svulstigt var ordet! Läs vidare →

iPod nano med kamera?


Från sajten Apple.pro kommer en bild som ska föreställa sjunde generationens iPod nano, eller åtminstone delar av den. Man behöver väl kanske inte gå in närmare på varför det ni ser inte är komplett, men intressant nog är hålet upp till höger där nu en kamera ska implementeras, eller så vi kan anta. Inte heller behöver vi säga att inget är bekräftat från officiellt håll, men enligt uppgift har sajten bilden kommer ifrån haft rätt förut gällande vissa ”rykten”.
Fyller kameran i en nano någon funktion idag, är väl kanske det undertecknad undrar mest? Sådana finns ju redan i var och varannan mobiltelefon som lite mer än varenda i-landsmänniska har idag. Eller är jag trångsynt nu?

5 december