Nutopia

Arkiv för
Infinity Blade

7 mars

Infinity Blade uppdateras med Deathless Kings

Chairs omtalade och minst sagt omtyckta riddarsimulator Infinity Blade – som just nu reas ut till priset av 22 kronor – har fått sig en rejäl uppdatering. Tillägget kallas The Deathless Kings och innehåller en rad nyheter och förbättringar. Bland annat har man lagt till ett nytt grottsystem, sex nya arenor samt nya fiender. Uppe på detta kastar man in 30 nya objekt som kan inhandlas i affären och fler achievements. Det finns även ett läge som kallas new game+ där spelare kan köra igenom äventyret utan någon satt maxlevel och med möjligheten att förbättra saker man samlat på sig. Läs vidare →

9 december

En halvtimme med Infinity Blade till iPad

Infinity Blade
Eller på en iPad kanske man ska säga, Epics mäktiga fantasyactionstänkare Infinity Blade är ju en universalapp, vilket betyder att den fungerar till såväl iPhone som iPad. Det är också det första spelet som använder Unreal Engine till en iOS-enhet.
Så hur känns det efter en halvtimme? Är Infinity Blade värd de där 45 kronorna det kostar på App Store? Läs vidare →

30 november

Infinity Blade i december

Chair Entertainments makalöst vackra Infinity Blade släpps till iPhone och iPad den 9 december. Ni som ännu inte upplevt hur otroligt snyggt detta är kan själva ladda ned Epic Citadel från App Store redan nu, vilket är ett interaktivt demo av grafikmotorn som används i spelet. Observera dock att detta endast är spelbart på iPhone 3GS samt iPod touch 3 och uppåt, men spelas med fördel på iPhone 4.