Nutopia

Arkiv för
Infinity Blade: Dungeons

26 juni

Jag vill spela Infinity Blade: Dungeons – nu


Suget är enormt, om än bara för att jag vill ha något Diablo III-likt på min iPad som inte är Heroes Call… Dessvärre verkar jag få vänta, för det enda vi vet är att Infinity Blade: Dungeons släpps någon gång under 2012, till iOS.

16 mars

Så här blir spelen på nya iPad

Den nya iPaden släpps som bekant väldigt snart, och det med den galna upplösningen på 2048×1536. Tentacle Wars är ett av de allra första spelen att stödja detta, och så här ser det ut. Spännande?

Kanske inte fullt så talande, även om det säkert är ett roligt spel. Vi inväntar dock Epics Infinity Blade: Dungeons för lite äkta magi.

8 mars

Infinity Blade: Dungeons ser ju ganska bra ut

Epics medeltida iOS-serie Infinity Blade har gjort sig känd för att sätta ny standard vad gäller grafik för mobilspel, och än bättre verkar det bli när utvecklaren nu presenterar nästa del i sagan, Infinity Blade: Dungeons. Istället för statiska och uppdelade strider får vi denna gång, vilket namnet antyder, en mer frispelad så kallad dungeon crawler. Spelet ser inte helt oväntat alldeles bländande ut, och lär göra sig perfekt på nästa högupplösta iPad som släpps nu i mars. Epic Games meddelar att spelet kommer ”snart” och bjuder på en trailer så länge.