Arkiv för halloween

Svårslagen halloween-pyntning

Malin Jonsson

Det är minst sagt svårt att slå den här halloween-pyntning. Undrar bara vad grannarna tycker – älskar eller hatar? Det kanske beror på hur många gånger de kör showen…

Via Johan Hedberg.

Du hade inte heller varit så jäkla tuff

Rickard Olsson

Ett årligen återkommande skämt, detta från i fjol, där Michael Myers från Halloween-filmerna skrämmer skiten ur biobesökare. Det är något alldeles underbart i att se somliga av dessa vettskrämda människor som säkert önskat att de tagit med extra underkläder.

Limboisk pumpa

Rickard Olsson


Denna vansinnigt läckra Limbo-pumpa är resultatet av en flitig Halloween-dyrkare. En bildserie som visar hur den gjordes återfinns på Joystiq.

Fler Halloween-billiga spel hittar vi nu på GoG som erbjuder rabatter på upp till 50%. Bland annat på Gabriel Knight-trilogin. Kolla in!

Apropå Halloween, du har väl uppdaterat Angry Birds Seasons? 30 nya, kusliga banor väntar.

Spökrea på Steam

Rickard Olsson


Halloween stundar runt om i den kommersiella världen, och där man rent traditionellt kanske rakt av skiter i den så kallade högtiden passar ändå företagen på att dra in lite extra slantar. Spelförsäljningen på Steam är inget undantag, där kör man nu Halloween-rea med en hel del nedsatta spel. Givetvis blir det spök- och skräcktema i fullaste mån. I reabacken hittar vi exempelvis Ghostbusters: The Video Game för smala €2.49 eller Dead Space 1 & 2 i ett paket för €15.29. Inte fy skam. Gå till rean och kolla själv.