Arkiv för Game of Thrones

7 december

1

Teaser för säsong åtta av Game of Thrones

Marco Hyyryläinen

Nu är det inte långt kvar innan vi får uppleva slutet på Game of Thrones. I april har sista avsnitten premiär och HBO har nu släppt en teaser för att hypa upp publiken.

21 november

Game of Thrones-trailer återskapad i Skyrim

Thord D. Hedengren

Youtube-användaren UpIsNotJump gillar att återskapa saker i spel. Som trailers till populära tv-serier, exempelvis. Här är HBO-trailern för första säsongen av Game of Thrones, återskapad i The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition.

Imponerad? Här är originalet:

Lite snyggare, inte sant? 260 moddar behövdes tydligen för att göra den där trailern, men vissa skulle nog behövas uppdateras något. Väldigt lågupplöst, om vi säger så. Hur som helst, imponerande att lägga ned så mycket tid. UpIsNotJump säger att även följande Game of Thrones-trailers kan få samma behandling. Fritid är överskattat, inte sant?

11 juli

Om Game of Thrones hade ljussablar

Thord D. Hedengren

Den här videon har snurrat runt ett tag men av någon anledning har vi inte postat den här. Skämskudde på oss, men bättre sent än aldrig! Jaime Lannister gör upp med Eddard Stark, Star Wars-style!

16 maj

Dagens tweet: Game of Thrones och Twitter

Thord D. Hedengren


Fyndigt.

9 maj

8-bitarstolkning av Game of Thrones

Thord D. Hedengren


Catchy, inte sant?

11 april

Det blir en tredje säsong av Game of Thrones, om någon nu tvivlade på det. Den andra går just nu, om du gillar drakar och grejor.

7 mars

Du har väl inte glömt att Game of Thrones säsong 1 släpps på DVD (strax under 400 kr) och blu-ray (knappa 450 kr) idag? Här har du innehållet igen!

27 februari

Ny trailer på säsong 2 av Game of Thrones

Thord D. Hedengren


Sugen än? Den första teasern hittar du här.

14 december

Teaser för Game of Thrones säsong 2

Thord D. Hedengren


The cold winds are rising…

28 november

Game of Thrones säsong 1 släpps den 7 mars 2012

Thord D. Hedengren

Kolla bilden ovan, ser inte så pjåkigt ut inte sant? Det här är vad du kan köpa för dryga 400 kronor den 7 mars nästa år, nämligen DVD- och/eller blu-ray-utgåvan av Game of Thrones säsong 1. Om du nu mot förmodan inte sett den ännu…