Arkiv för Final Fantasy Tactics: The War of the Lions

24 februari

Final Fantasy Tactics är här, igen

Rickard Olsson


Bara sisådär ett halvår för sent, eller något i den stilen, får vi äntligen Final Fantasy Tactics: The War of the Lions till iPad. Sommaren 2011 släpptes det till iPhone, och vi var då lovade en iPad-version bara någon månad senare. Jo, tjena! God morgon! Hejbaberiba!
Tyvärr anser Square Enix att en prishöjning är på sin plats. Spelet kostar sedan tidigare 90 kronor till PSP, och fick ett introduktionspris på 119 kronor till iPhone. Vill man spela det på storpaddan får man snällt hosta upp med 135 kronor. Segt. Och än tråkigare är det att appen inte är universell. Vill du spela på både iPhone och iPad? Varsågod och köp då båda versionerna.
Intressant sidnot är också att Square Enix direkt utannonserar kommande uppdateringar med småfix. Som att man inte haft tillräckligt med tid på sig redan?

18 maj

Final Fantasy Tactics får äntligen datum – typ

Rickard Olsson


PlayStation-remaken Final Fantasy Tactics: The War of the Lions har vi väntat länge på nu, och nästan lika länge har det varit knäpptyst från Square Enix angående utvecklingen och tänkbart släppdatum. Allt vi fått hittills har varit ett ”våren 2011”, och det kan vi konstatera att det inte stämde.
Men nu lyfter de på locket igen, och går via studions facebook-sida ut med ett ungefärligt datum då vi kan väntas kunna plocka hem spelet från App Store. (mer…)