Nutopia

Arkiv för
figurer

27 oktober

Vargen Sif från Dark Souls blir staty

SifVargen Sif, kanske mer känd som Great Grey Wolf Sif, från Dark Souls har förärats med en egen staty. Det är en vansinnigt massiv och detaljerad sak som når ungefärliga 64 centimeter i höjd. Dock är statyn inte riktigt redo för leverans än, då datum är löst satt till andra kvartalet 2017. Men den kan förhandsbokas redan nu hos First 4 Figures, till det nätta priset av $550 (cirka 5 200 kr i skrivande stund). Undertecknad är mer än sugen och börja lägga undan stålar per omgående.

Det går även att få sig en bra uppfattning om statyns riktiga storlek i den här videon där den pratas om och visas upp under lite mer ordnade förhållanden.

23 september

Avbetala denna feta The Witcher 3-figur om du inte har råd

GeraltNågot som ständigt verkar vara lika hett som dagen innan är figurer, statyer eller vad du än vill kalla det. Särskilt om dessa avbildar något från spel och film. Som den här, föreställandes Geralt från den populära The Witcher-serien. Hela 65 cm vräkighet med löljligt fina detaljer.
Glömde jag något nu? Jo, just det! Den kostar ca 7 000 kr! Billigt och bra. Men för den som är riktigt pank och knappt har råd med mat, så går det bra att lägga upp en avbetalningsplan hos försäljaren på närmare 800 kr i månaden.
Det kostar att ligga på topp, minsann. Passa på att se fler bilder av statyn och köp den på Sideshowtoys.com.

20 maj

Det finns välgjorda figurer och så finns Loki


Att superskurken Loki från Thor och The Avengers återges som samlarfigur är ju knappast något som förvånar, men vad som däremot får åtminstone undertecknad att lyfta på ögonbrynen är den oerhöra känslan för detaljer. Sällan, eller snarare aldrig, har jag sett en mer naturtrogen figur. Ansiktet är inget annat än fantastiskt, och det är nästan bara håret som avslöjar att det inte är riktiga Loki vi tittar på.
Grym värre, men så kostar den ungefär $220 också, vilket motsvarar nästan 1 700 kronor. Fler bilder hittas på Comics Alliance.