Nutopia

Arkiv för
Chrono Trigger

9 december

Igår rapporterade vi om Chrono Trigger som nu släppts till iPhone. Det svenska priset visste vi inte då, men nu när spelet finns ute kan vi se att man snällt får betala 75 kronor för det. Inte 109, men ändå mycket för ett så gammalt spel.

8 december

Chrono Trigger till iOS i morgon

Den 9 december, alltså i morgon om du läser det här idag, den 8 december, så släpper Square Enix den gamla SNES-klassikern Chrono Trigger till iOS. Tyvärr anser Square Enix att deras gamla spel fortfarande är värda lite väl mycket pengar, så om man översätter det redan utannonserade japanska priset på 1 200 yen till svenska så landar vi på cirka 109 kronor. Det, mina vänner, anser jag vara en saftig summa för ett gammalt spel som inte ens är anpassat för iPad. Enbart för iPhone/iPod touch alltså.

Släpps även till Android-lurar lite senare i december, inget datum är ännu spikat för den versionen.

21 november

Chrono Trigger till iOS


Äntligen får Square Enix tummen ur och släpper sitt klassiska Super Nintendo-spel Chrono Trigger till iOS, det vill säga iPhone, iPod touch och i viss mån iPad. Exakt datum uteblir, men via Facebook meddelar studion att spelet släpps nästa månad, alltså december, och det på åtta olika språk. Engelska är självfallet ett av dem. Pris? Okänt, men räkna med minst 50-lappen, och troligtvis mer än så. Ett gäng bilder på iOS-versionen följer nedan. Läs vidare →