Arkiv för Chair

Infinity Blade II är mer av samma

Thord D. Hedengren

Posterspelet för iPad i synnerhet (men även till iPhone) var Infinity Blade, utvecklat av Chair på Unreal-motorn och utgivet av inga mindre än Epic själva. Det gick så långt att spelet fick demonstreras på en av Apples keynotes, bara en sådan sak.
Uppföljaren (45 kr på App Store, universal) heter kort och gott Infinity Blade II och ter sig, efter en dryg timmes spelande, som mer av samma sak. Eller om vi säger så här, du kommer verkligen känna igen dig. Först när du startar originalet igen inser du att uppföljaren faktiskt är ett rejält steg framåt visuellt, och putsat spelmässigt. Dessutom får vi röstskådespeleri och ett, hör och häpna, försök till story! (mer…)

Infinity Blade uppdateras med Deathless Kings

Rickard Olsson

Chairs omtalade och minst sagt omtyckta riddarsimulator Infinity Blade – som just nu reas ut till priset av 22 kronor – har fått sig en rejäl uppdatering. Tillägget kallas The Deathless Kings och innehåller en rad nyheter och förbättringar. Bland annat har man lagt till ett nytt grottsystem, sex nya arenor samt nya fiender. Uppe på detta kastar man in 30 nya objekt som kan inhandlas i affären och fler achievements. Det finns även ett läge som kallas new game+ där spelare kan köra igenom äventyret utan någon satt maxlevel och med möjligheten att förbättra saker man samlat på sig. (mer…)