Arkiv för Arnold Schwarzenegger

Vilka Arnold-citat kommer du ihåg?

Rickard Olsson

En samling one-liners från valda Schwarzenegger-rullar för att fira gamlingens comeback på vita duken med bland annat The Last Stand. Klassiskt!

Stilren Schwarzenegger

Rickard Olsson

Vrålnajs poster för Arnold Schwarzeneggers kommande megamördarfilm, The Last Stand. En film som inte kan komma snart nog.

Dagens tweet: Så mycket kostade "Hasta la vista, baby!"

Thord D. Hedengren


Viktigt vetande.

Arnold Schwarzenegger i mustasch? Jajamensan! Ett gammalt och något otydligt foto på Facebook visar ändå den kände kroppsbyggaren med stilig ansiktsbehåring.

Kommer ni ihåg Total Recall?

Jesper Bylund


Den klassiska actionrullen med Arnold Schwarzenegger får äntligen en remake. I huvudrollerna får vi se Colin Farrell och Kate Beckinsale. Len Wiseman, som tidigare gjort Underworld-filmerna med Beckinsale, regisserar.
(mer…)

Predator: The Musical

Rickard Olsson

Gammal är äldst

Rickard Olsson


Det sägs att man inte kan lära gamla hundar sitta, och därför påstår jag att man heller inte kan lära gamla skådisar hålla sig borta från linsen. Och tacka fan för det. Arnold Schwarzenegger som är tillbaka i gammal fin form (typ) bjuder på den här ursköna bilden där både han och Sylvester Stallone väntar på fysiska korrigeringar efter de påfrestande inspelningarna av The Last Stand och The Expendables 2.
Via Arnold Schwarzenegger.

Total Recall blir MMO

Rickard Olsson

En av alla sci-fi-actionrullar som verkligen stack ut från mängden när den släpptes 1990 var Total Recall med allas vår Arnold Schwarzenegger i huvudrollen, en film som med lätthet håller än idag. Nu ska dessutom ett webbläsarbaserat onlinerollspel göras av titeln, meddelar Sony Pictures.
Spelet kommer att vara gratis att spela och bestå av traditionella inslag som hittas i andra spel i genren, så som PVP och PVE. Utvecklingen sköts av kinesiska ZQGame och utgivare blir SEE Games. Inget släppdatum har ännu utannonserats.
Och du vet väl att en remake av filmen är på väg? Denna gång med Colin Farrell som Douglas Quaid. Den rullen debuterar dock först augusti 2012.