Arkiv för 3DS-veckan

Nintendo 3DS återuppstår med Super Street Fighter IV: 3D Edition online

Rickard Olsson


Ni har säkert inte lyckats undgå med matiga och exklusiva Nintendo 3DS-veckan vi körde på Spelbloggen för ett litet tag sedan, där vi testade såväl maskinen som ett gäng spel till den. Ett av dem var Super Street Fighter IV: 3D Edition, och det är tack vare det som jag faktiskt startar maskinen igen som för övrigt inte känns särskilt het längre. (mer…)

Tredimensionella djur i Nintendogs + Cats

Rickard Olsson


Trots att vi tidigare endast fått ett Nintendogsspel – om man bortser från de olika utgåvorna – kändes titeln ganska självskriven inför lanseringen av Nintendo 3DS. Återigen så köper vi hundar och leker husse eller matte i Nintendogs + Cats till 3DS, något vi också avslutar Spelbloggens exklusiva 3DS-vecka med. (mer…)

Spelbloggen bråkar i Super Street Fighter IV: 3D Edition

Rickard Olsson


På grund av flytt från hotell till lägenhet tvingades jag försena Spelbloggens 3DS-vecka med några dagar. Ber om ursäkt för det, men nu fortsätter vi som vanligt, och denna gång med ett test av Super Street Fighter IV: 3D Edition. (mer…)

Ridge Racer 3D – Dåtid, Dåligt, Döda speakern

Rickard Olsson


Vem känner inte till Ridge Racer idag? Denna karaktäristiska racingserie som tog världen med storm under mitten av 90-talet för att sedan sjunka som en sten och mest glida ut på marknaden från och till som en fisljummen parentes. Det verkar numera vara ett givet recept att vid varje nytt konsolsläpp även lansera ett nytt Ridge Racer-spel, och fallet Nintendo 3DS är inget undantag. Nu spelar vi Ridge Racer – igen – och det i 3D. (mer…)

Spelbloggen testar Nintendo 3DS

Rickard Olsson


Då har vi nått tredje dagen i vår 3DS-vecka och som utlovat kikar vi idag närmare på själva maskinen. Hur är den att hålla i? Hur estetiskt tilltalande är den? Hur står den sig mot Nintendo DS och allt det där. Men framför allt, hur bra fungerar 3D:n? (mer…)

Vi packar upp Nintendo 3DS

Rickard Olsson


Spelbloggens 3DS-vecka fortsätter med uppackningen av konsolen och en närmare titt på innehållet. Vad får man egentligen med i kartongen när man köper maskinen? Och hur är det nedpackat? Stora frågor som kräver stora svar.
Vi öppnar lådan och finner… (mer…)

Spelbloggen köper Nintendo 3DS

Rickard Olsson


Den 26 februari 2011 var inte bara dagen efter den 25 februari samma år, utan även den dag då Nintendo släppte uppföljaren till deras mest framgångsrika spelkonsol någonsin, Nintendo DS, och således pratar vi följaktligen om ”makalösa” Nintendo 3DS. Det är maskinen som ska ta den japanska spelgiganten in i nästa guldålder och fortsätta generera pengar i ett rasande tempo. Till Iwatas stora glädje. Spelbloggen är på plats i Japan och fiskar upp den lilla mirakelmanicken för att se vad den verkligen går för. (mer…)

Nintendo 3DS-vecka på Spelbloggen

Rickard Olsson


Den är här nu, Nintendo 3DS! Spelbloggen åker till Japan, köper en maskin och ger er en mängd smaskiga detaljer och tester under veckan som kommer. Det är 3D, det är glasögonlöst, men det är framför allt en jäkligt ojämn resa vi får under maskinens första dagar i livet. Du läser allt om det här på Spelbloggen, med start i morgon måndag!