Spelbloggen packar upp en vinröd Nintendo DSi XL

DSi XL och en DS Lite
Den 5 mars släpps Nintendos senaste DS-modell, kallad Nintendo DSi XL. Det är kort och gott en Nintendo DSi – icke att förväxla med vanliga DS:en, som numera bara säljs i DS Lite-modell – med 93% större skärmar. I Japan är den känd som DS LL, vilken vi skrivit om tidigare, men i västvärlden så är det förstås XL som gäller.
Färgerna som kan införskaffas den 5 mars är vinröd samt mörkbrun, och prislappen hamnar på runt 2 200 kr. Bilden ovan är med andra ord bara ett PR-foto som visar en DSi XL bredvid en DS Lite, för att ni ska se skillnaden.
Så. Dags att öppna lådan kanske?
Men innan ni klickar på bilderna vill jag be om ursäkt för den halvtaskiga bildkvalitén – det fanns helt enkelt ingen vettig kamera (eller ljuskälla) tillgänglig.
Dåså!

Thord D. Hedengren

Spelveteran som tidigare startat såväl TVspel.nu som Kong och Spelbloggen. Numera författare, journalist, entreprenör, och VD på webbyrå - bland mycket annat!

  1. Snygg. Den här vill jag ha!

  2. Elgiganten är roliga som skickar saker för tidigt. Fick min igår tisdag ifrån internetbutiken på Elgiganten, trots att den släpps på ”fredag”

  3. vilken färg ska jag ta. Mörkbrun elr vinröd???

  4. Den vinröda är fin, som synes. Jämför i butik dock, smaken är som baken.

  5. Personligen tycker jag båda är helt okej, även om jag själv går mot mörkbrun/svart. Vit bör undvikas då den är bra mycket mer grådaskig än vanliga vita DSi och DS Lite.