Nutopia

Spel och hamburgare på CaliBurger

Detta är en annonspost!

I USA har hamburgerkedjan CaliBurger alltid varit ett givet alternativ för hamburgarfantasterna, och de senaste fem åren har hela 30 nya restauranger öppnat över hela världen, varav en i Täby Centrum. Här görs hamburgare av högsta kvalité på beställning, och för den törstige står det såväl läsk som fatöl på menyn. Men det är inte allt.

För att bredda konceptet ytterligare har CaliBurger valt att satsa på en global speltävling i spelet GemJump, ett snabbrörligt spel där du klättrar uppåt genom att studsa från ädelsten till ädelsten med målet att samla in pengar. Besökande gäster kan tävla om det bästa resultatet där vinnaren kammar hem hela $10 000. Dessutom vinner fyra personer varsin iPad Pro.

GemJump

Det är ett lika intressant som välkommet initiativ av CaliBurger, som förutom att bara erbjuda god mat även ser till spelifiera besöket, och där till dela ut riktigt fina priser.

Tävlingen avgörs den 10 oktober, och för mer information samt tävlingsregler kan ni klicka här.

Ralf

Ralf är Nutopias bitska maskot. Man vet aldrig riktigt var man har honom, och han gillar märgben och att pinka revir nästan onaturligt mycket.

Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.