Sim City – nu eller aldrig

Share This Post


Det finns vissa spel jag nog aldrig lär mig, men som ändå av någon outgrundlig anledning lockar mig gång efter annan. Ett sådant spel är Sim City, och nu senast Sim City Deluxe till iPad.
Problemet är bara att jag suger något fruktansvärt.
Varje gång jag försökt ta mig an spelet har jag gått bankrutt snabbare än Charlie Sheen drar en lina, så därför tänkte jag nu, att ge spelet ytterligare ett försök med förhoppningen om att lyckas upprätthålla en någorlunda hygglig stad.
Jag ska under de kommande dagarna tampas med rådgivare, kriminalitet, växande behov av sopgubbar och mycket annat som hör stadsplanering till. I sporadiskt återkommande delar ska jag dela med mig av mitt spelande och antingen inge hopp åt alla andra klantskallar som likt mig är helt värdelös på sådant här, eller helt skjuta ned alla drömmar om framtida borgmästarplatser och stadsnämndsstyrelser.
Sim City Deluxe, här kommer jag!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...