Resident Evil: Mercenaries VS släppt idag

Share This Post


Så sent som idag släpptes Capcoms Resident Evil: Mercenaries VS, icke att blanda ihop med kommande Nintendo 3DS-spelet Resident Evil: Mercenaries 3D. Fast i och för sig, premissen är densamma då det är ett fokuserat och tävlingsinriktat spel.
Till skillnad från vanliga Resident Evil-spel där en underliggande handling driver spelaren framåt genom olika banor handlar det i Mercenaries endast om att skjuta fiender, både datorstyrda och mänskliga, på löpande band. Det gör man antingen själv, nedkopplad och endast mot datorn, eller online med upp till fyra spelare. Det går självklart även att spela mot kompisar via lokalt nätverkande också.
Kontrollen är hämtad från Resident Evil 4 där man styr spelaren med en vänsterspak samtidigt som man måste dra pistolen för att skjuta, och det endast från stillastående läge. Detta i sig gör spelet mindre lämpligt som flerspelarspel, för även om alla förvisso spelar på lika villkor så är kontrollen allt annat än optimal för den här typen av spel.
Tyvärr.
Spelet släpps till ett tidsbegränsat specialpris, så intresserade gör bäst i att hugga det så fort som möjligt för 22 kronor som det kostar nu. Priset går sedan upp, men till vad vet vi inte.
Och du, kom ihåg att detta endast är spelbart på iPhone 3GS och uppåt, eller motsvarande iPod touch. Läs mer om det på App Store.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...
Föregående artikel
Nästa artikel