Nutopia

Rädda Clayton Carmine från döden i Gears of War 3


Ni som är någorlunda nere med Epics Gears of War-serie vet att bröderna Carmine haft hyfsade motgångar hittills. Anthony strök med i första spelet och i Gears of War 2 var det Benjamins tur att stämpla ut för gott. Deras ende kvarlevande broder, Clayton, gör självklart debut i Gears of War 3, och om man får tro traditionen kommer även han att knacka på uppe hos Sankte Per någon gång nästa år. Men det är inte alls säkert, för du själv kan nämligen ändra på det.
Från och med den 29 juli kommer Epic att släppa två tröjor till våra Xbox Live-avatarer, en med texten ”Save Carmine” medan den andra säger ”Carmine Must Die”. Den tröja som säljer mest avgör också stackars Claytons öde.
Betala för det här, säger ni? Ja, nu är det dock så att vinsten går till välgörenhet. Det är organisationen Child’s Play som får pengarna, och dessa går i sin tur till spel och leksaker till sjuka barn på olika sjukhus. Så där har ni det. Ta livet av Carmine eller rädda honom, hur som helst gör ni massa barn glada!
Vilken jag kommer att köpa? Det är väl ganska uppenbart!?