Nutopia

Podtips: Farfarsparadoxen

farfarsparadoxen
Förra veckan hade podcasten Farfarsparadoxen premiär. Den produceras av de två rutinerade podcastpratarna Andreas Ljungström (från Radio Speltorsk) och Andreas Berg (från Skillpod) som hittills släppt två avsnitt, där det första handlar om framtidsvisioner och det andra om övernaturliga väsen i vår nordiska folktro.
Även om de båda herrarna är mer kända för insatser inom spelvärlden handlar Farfarsparadoxen inte alls om spel. Istället beger de sig in på nya territorium då de djupdyker i ämnen som intresserar dem, för att se om de kan lära sig både något om ämnet och om sig själva. Över podcasten ligger en gemytlig stämning där vi får lära oss saker om nya ämnen i varje avsnitt. Som bonus får vi även följa med på de två Andreasarnas resa och lära känna dem lite bättre.
Charmigt och berikande är två ord som kan användas för att beskriva Farfarsparadoxen. Jag kan med värme rekommendera att du beger dig till deras hemsida eller till iTunes för att ladda ned de två avsnitten som hittills släppts.