Nutopia

Paul McCartney sjunger med Grohl och Novoselic

kristnovoselicdon'twantmeforasunbeamIkväll spelar Dave Grohl och Krist Novoselic tillsammans för första gången sedan 1994, då Nirvana splittrades till föjd av Kurt Cobains död.
Bandet kommer tillsammans med Paul McCartney att spela på välgörenhetsgalan 12.12.12 till förmån för de som drabbats av stormen Sandy som härjade på USA:s östkust för ett litet tag sedan. Trion kommer att framföra en ny låt de skrivit tillsammans efter det att Grohl bjudit in McCartney att repa med honom, Novoselic samt Pat Smear (tidigare gitarrist i Nirvana, spelar nu med Foo Fighters).
Så här säger McCartney om det hela:

”I didn’t really know who they were. They are saying how good it is to be back together. I said: ’Whoa? You guys haven’t played together for all that time?’ And somebody whispered to me: ’That’s Nirvana. You’re Kurt.’ I couldn’t believe it.”

12.12.12-galan kommer att streamas live världen över och går att ses på 121212concert.org, MTV och VH1 i natt 04:30. Vill du twittra om det hela är det #121212CONCERT som gäller.

Alexander Danling

Alexander Danling är grafiker och spelnörd som just nu spelar Cities: Skylines ohälsosamt mycket, och gör skrivbordsbilder i vattenfärg på watercoloredmoviestills.tumblr.com.

Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.