Nytt Syndicate våren 2012 – svenska Starbreeze utvecklar

Share This Post

Starbreeze meddelar att de tillsammans med Electronic Arts släpper en ny version av det klassiska strategispelet Syndicate. Spelserien startas om som hårdkokt förstapersonsaction (precis som XCOM för övrigt).

”Vi är mycket glada att vi nu kan berätta om vad vi arbetat med de senaste åren”, säger Mikael Nermark, vd Starbreeze AB. ”Det är en enorm möjlighet att arbeta med EA och ett så starkt varumärke som Syndicate. Vi har använt vår erfarenhet inom förstapersons‐ och actiongenren för att ge spelarna en helt ny upplevelse i spelseriens välkända universum.”
”Vårt mål med Syndicate är att skapa en utmanande action‐shooter för dagens spelare så väl som för fans av originalspelet”, säger Jeff Gamon, exekutive producent EA Partners. ”Fans av spelserien kommer känna igen miljöer och vapen, men uppleva dem på ett nytt sätt. Syndicate har också ett separat spelläge för upp till fyra personer, vilket bland annat innehåller material från originalspelet, och det bidrar med ytterligare en upplevelse för både nya och erfarna Syndicate‐spelare.”

Det är på tiden att nya Syndicate utannonseras, det har nämligen varit en tämligen dåligt bevarad hemlighet att Starbreeze jobbade på projektet. Folket på NeoGAF har kommit över några bilder, modell mindre.

Spelet släpps till PlayStation 3, Xbox 360 samt PC och finns på butikshyllorna under våren 2012.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...