1

Microsoft köper Apple


Det ingen hade räknat med så sent som igår blev precis inte alls verklighet. Microsoft har absolut inte för bara några timmar sedan lagt ett bud på Apple som accepterades. Den troliga summan rör sig enligt källor om $2 500 och tre stycken originalinplastade Windows Server 2003. Steve Jobs kommenterar så klart inte affären:

”Ja, det stämmer! Apple är numera en del av Microsoft, något vi alla känner var oundvikligt med tanke på den rådande utvecklingen i branschen. Zune gjorde sig allt mer påmind och när Microsoft började prata om tablet-marknaden var vi tvungna att agera innan det var för sent. Sen är ju 2 500 dollar inte så jäkla illa pinkat heller. Fattar ni vilken fet budgetrigg jag kan köpa för den summan? Exklusive skärm förvisso, men ändå! Nä, so long suckers, njut av era snart antikklassade iPodar och iPadar, era iFånar! Hahahaha, jag drar! Epic LoL, bbl!”

En epok som går i graven eller början på något nytt och spännande?

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

  1. April, april…

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.