Nutopia

Microsoft begränsar Gears of War 3 Epic Edition i Sverige


Den 20 september släpps Gears of War 3 i tre olika varianter. En vanlig utgåva, en Limited Collector’s Edition samt en Epic Edition. Den sistnämnda är mest exklusiv och innehåller flest godsaker som inte går att få tag på för andra, som bland annat DLC och en staty av Marcus Fenix. Till en början gick Epic Edition att förhandsboka hos en rad olika återförsäljare i landet, men helt plötsligt ser det väldigt annorlunda ut.
Microsoft har enligt utskick från minst en svensk butik gjort en rockad och bestämt sig för att endast erbjuda den exklusiva utgåvan till ett särskilt antal utvalda butiker i världen. Detta innebär att många som lagt beställningar på paketet kan känna sig snuvade på konfekten.
Den butik vi vet med säkerhet har drabbats är Webhallen som till sina kunder skickat ut information om den tråkiga nyheten. Där erbjuds förvisso ett ersättningspaket med andra grejor i, men hur det ser ut hos andra återförsäljare vet vi inte.
Spelbloggen kommer att jaga Microsoft för en kommentar och ber att få återkomma i ärendet.

Kommentarer

5 svar till “Microsoft begränsar Gears of War 3 Epic Edition i Sverige”

 1. André Lundahl skriver:

  Har ännu inte fått höra någonting ifrån Gamestop där jag har bokat min Epic Edition av spelet. Å andra sidan känns det väl inte helt otippat om Gamestop är just en av de butikerna i världen som får möjlighet att sälja det. Jag håller tummarna.

 2. Rickard Olsson skriver:

  Jag har också den känslan, att just GameStop ändå får ett antal paket. Men vi hoppas som sagt kunna rota lite mer i den här frågan.

 3. Sassy skriver:

  Jag hade bokad Gears of War 3 Epic Edition som en överaskning till min man från CDON och jag bokade den i mitten av Maj månad, och nu helt plötsligt så kan dom inte leverera produken för dom kommer inte att få den utgåvan.
  Men man blir inte kompenserad med en annan utgåva.
  Så nu försöker jkag att hitta epic Edition för fullt – men det är inte lätt.

 4. Rickard Olsson skriver:

  Sassy: Du gör nog bäst i att, än så länge, höra av dig till GameStop. Men räkna med kraftigt begränsad tillgång, så för många finns det nog inget mer att göra. Tyvärr. Du är i alla fall inte ensam om det är till någon tröst.

 5. Sassy skriver:

  Jag har hittat Epic Edition på en sida som heter game.se så jag har beställt den därifrån istället.
  Min man kommer att bli så glad för han vet inget ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.