Nutopia

Lucka 16: Offentliggjort onlinespelande på Vita

blackops
Call of Duty: Black Ops Declassified till PS Vita är på många sätt ett fullständigt uselt spel. Men alltså bara på många sätt. Inte alla. För även om det är en murken trädstam, fylld av buggar och annan skit, så lyser det ganska så starkt på en punkt.
Onlinedelen.
Men bara när den väl fungerar.
Ofta kommer man inte in i matcherna. Laddningstiderna är alldeles för långa och det händer titt som tätt att man blir utsparkad helt utan anledning. Självklart oftast när det går som bäst. Men jag väljer att förbise allt detta. All skit som egentligen gör titeln till ett mer pinsamt inslag i Vita-floran snarare än en dundersuccé och konsolsäljare. För som sagt, när det väl fungerar, då är det riktigt jäkla kul.
Tajta banor, överkomlig kontroll som kräver viss inlärning och nästan alltid jämna eldstrider.
Köp spelet till reapris eller byt till dig det mot något du inte längre spelar. Det är värt en provrunda, men glöm inte bort att ge det lite tid också. Black Ops Declassified är skavankerna till trots en stundtals förbannat underhållande onlineskjutare och ett välkommet tillskott på den bärbara scenen.
Om nu bara utvecklarna, vilka det än blir, kunde lägga manken till med nästa spel i serien till Vita. Då kan det bli helt suveränt.
Men hör ni… skit i kampanjen!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.