Läckta bilder på iPhone 5

Share This Post

9to5mac har postat vad de hävdar är läckta bilder på iPhone 5. Om det stämmer eller inte vet vi inte förrän Apple beslutar sig för att visa något offentligt. Men det ser äkta ut.

När hela delar av maskiner börjar läcka från Asien så brukar det handla om riktiga delar. Men det betyder inte att dessa delar kan komma att ändras innan iPhone 5 släpps. Mer info och fler bilder längre ner.
Bilderna 9to5mac delar med sig av visar upp en högre skärm, en baksida av metall och ingången för hörlurarna flyttat till botten av telefonen. Dessutom har den en betydligt mindre kontakt där Apple utympligt stora iPod-ingång brukar sitta.
Ett rykte som jag verkligen hoppades på, att skärmen skulle täcka framsidan från kant till kant utan någon marginal, verkar tyvärr inte vara sant.
Som vanligt får vi ta det som ett rykte och med en rejäl nypa salt. Apple är notoriskt duktiga på att inte visa saker innan de själva vill. Även när deras tekniker glömmer prototyper på baren brukar vi sällan få reda på speciellt mycket innan lansering.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...