Nutopia

Läckta bilder på iPhone 5

9to5mac har postat vad de hävdar är läckta bilder på iPhone 5. Om det stämmer eller inte vet vi inte förrän Apple beslutar sig för att visa något offentligt. Men det ser äkta ut.

När hela delar av maskiner börjar läcka från Asien så brukar det handla om riktiga delar. Men det betyder inte att dessa delar kan komma att ändras innan iPhone 5 släpps. Mer info och fler bilder längre ner.
Bilderna 9to5mac delar med sig av visar upp en högre skärm, en baksida av metall och ingången för hörlurarna flyttat till botten av telefonen. Dessutom har den en betydligt mindre kontakt där Apple utympligt stora iPod-ingång brukar sitta.
Ett rykte som jag verkligen hoppades på, att skärmen skulle täcka framsidan från kant till kant utan någon marginal, verkar tyvärr inte vara sant.
Som vanligt får vi ta det som ett rykte och med en rejäl nypa salt. Apple är notoriskt duktiga på att inte visa saker innan de själva vill. Även när deras tekniker glömmer prototyper på baren brukar vi sällan få reda på speciellt mycket innan lansering.

Jesper Bylund

Jesper Bylund är en speldesigner i webbranchen där han jobbar som interaktionsdesigner och utvecklare på Odd Alice, han bloggar även om Gamification på www.addingthefun.com.

Kommentarer

2 svar till “Läckta bilder på iPhone 5”

  1. Janne skriver:

    faaaaake.

  2. Mpower skriver:

    Jag hoppas att detta är inte den nya versionen. Ser ju precis lika ut som 4:an. Och att ni orkar spekulera.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.