Köp Pokémon Black & White tidigt och fånga Victini

Share This Post

Nintendos vana trogen så belönar man de som köper senaste Pokémon-spelet, i det här fallet Pokémon Black & White (som släpps i vit och svart version, någon grå ska det tydligen inte bli), med möjlighet att fånga en extra pokémon.
Så här säger PR-maskineriet:

Alla som köper antingen Pokémon Black Version eller Pokémon White Version mellan den 4 mars och 22 april kommer att få ett så kallat Liberty Pass, som i sin tur gör det möjligt att fånga Victini, en Pokémon som ingen sett tidigare.

Med andra ord behöver du ansluta din Nintendo DS (eller 3DS om du spelar på den) till Nintendo Wi-Fi Connection för att kunna fånga Victini. Som väntat, och inga problem där – klart bättre än att behöva besöka en nedladdningskiosk i någon butik, inte sant?
Så vad sjutton är en Victini då? Jo, det är något som kallas för Victory Pokémon och har psykiska krafter som är av typen eld. Det är tydligen första gången i pokémonvärlden, så bara det torde intressera spelare antar jag. I övrigt är Victini sådär lagom badass, så vill du spöa polarna ska du förstås ha honom eller henne (den eller det?).
I övrigt är det samma gamla vanliga Pokémon-tugg i Pokémon Black & White, nämligen över 150 monster att fånga i båda versionerna. Spelet släpps den 4 mars.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...