Här är släppspelen till 3DS – och batteritiden

Share This Post


Det är 3D-feber i världen just nu, för släppet av Nintendos nya bärbara konsol, Nintendo 3DS, är på väg att släppas under våren. I februari i Japan och en månad senare i både USA och Europa. Så vilka blir de åtminstone japanska släppspelen? Och hur länge kan man egentligen spela på en fulladdad 3DS?
De spel som släpps är i framför allt europeiska ögon av varierande grad intressanta. Det mesta känner vi igen, men det kryper även in ett par troliga utfyllnadstitlar. Till priser motsvarande spannet mellan 4-500 kr på ett ungefär får vi följande spel:

  • Nintendogs + cats
  • Winning Eleven 3DSoccer
  • Combat of Giants Dinosaur 3D
  • Super Street Fighter IV 3D Edition
  • Samurai Warriors Chronicle
  • Puzzle Bobble 3D
  • Ridge Racer 3D
  • Professor Layton and the Miracle Mask

Inte helt oväntat kan man säkert kalla flera av titlarna för tech-demon. Det är nytt med 3D utan glasögon, så då får vi också kanske inte de allra mest unika spelen till att börja med. Det är tekniken som gäller, inget annat.
Så hur länge kan vi då spela dessa spel? Här var det minsann otäcka nyheter. Enligt informationen ska 3DS-spel kunna spelas i mellan 3-5 timmar med nedjusterad skärmbelysning (2011 någon?) medan gamla Nintendo DS-spel kan spelas i 5-8 timmar under samma förhållanden. Tycka vad man vill om Nintendo, men tre timmar är riktigt lite tid. Jag hoppas innerligt att batteriet är något de prioriterar tillsammans med designen när de släpper 3DS Lite.
Att ladda enheten ska ta mellan tre och fyra timmar, och det är något som definitivt kommer att ske oftare än med Nintendo DS idag, den saken är klar. Läge att släppa en officiell dockningsstation kanske?

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...