Final Fantasy XIV gratis på obestämd tid

Share This Post


Att Final Fantasy XIV var och är en besvikelse inte bara för oss spelare, utan även för klantiga Square Enix, står lika klart som att solen går upp varje dag. Detta har resulterat i en rad olika beslut, såväl positiva som negativa, från den japanska rollspelsjätten.
Yoichi Wada gick nyligen ut med ett pressmeddelande där han först och främst ber alla om ursäkt, han forsätter sedan och berättar att de har sparkat ledningen för utvecklingen av spelet och omstrukturerat teamet bakom. Detta för att alla de kommande förändringarna (och förbättringarna kan vi hoppas) ska kunna utföras av nytt och fräscht manskap. Vidare låter Wada meddela att spelet förblir gratis att spela ända tills dess att Square Enix har hittat den inriktning de själva vill ha i spelet, vilket idag är oklart när det blir.
Som sista bomb, vilket förvisso knappast kommer som en överraskning, får vi veta att PlayStation 3-versionen ställs in på obestämd tid då de inte har för avsikt att bara konvertera över PC-versionen i sitt nuvarande skick. Först när spelet är stabilt och spelvänligt igen kan alla konsolspelare möjligen få ta del av den fjortonde delen i sagan.
Om de vill.

Related Posts

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...

Audacity för Windows

Om du är en fena på ljudredigering vet du...

Spelplattformen Steam

Steam är en spelplattform online som utvecklats av Valve...

7-Zip för Windows

7-Zip är ett av de mest populära komprimerings- och...

VLC Media Player for Windows

VLC Media Player är en mångsidig och kraftfull mediaspelare...