Nutopia

Det falska spelet


Piratkopior, framför allt till Nintendos bärbara konsoler, finns det gott om. Men kan du se skillnaden på dem? Ovan ser du tre exempel till Game Boy Advance, där två är äkta och ett är falskt. Två är japanska utgåvor och ett är amerikanskt, men regionen i sig är inte avslöjande för vilket som prånglats ut på marknaden illegalt. Det finns dock andra tecken som till slut gör det uppenbart.
Men det är ändå ganska imponerande i vilket fall som helst, och det är lätt att förstå att folk blir lurade av det här. Svårt att se? Klicka vidare för ledtrådar.
Det falska spelet har en etikett som inte riktigt matchar fördjupningen, och kvalitén är något sämre överlag. Bokstaven ”O” i det tryckta ”Game Boy Advance” är annorlunda och hela kassetten i sig är något större, vilket syns extra tydligt på de utstickande flikarna i de övre hörnen.
Spelet i fråga är alltså Capcom Classics Mini Mix. Som för övrigt fungerar helt perfekt och är riktigt kul.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

2 svar till “Det falska spelet”

  1. Det är även en liten extradetalj mellan Y och A på Gameboy Advance-loggan på den falska kassetten som inte ska vara där alls.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.