Nutopia

Arkiv för
Alla hjärtans dag

14 februari

Timber – för dig som är sugen på att dejta träd

Idag är det Alla Hjärtans Dag och för vissa kan det känns lite svårt att få mänsklig kontakt. Varför inte prova på att dejta träd?

Med tjänsten Timber vill Husqvarna uppmärksamma kärleken till skogen som delas av många av deras kunder. Timber är en dejtingtjänst som matchar trädälskare med vackra träd från jordens alla hörn.

Varför inte matcha med en California Redwood (som passar på att skryta om sin storlek), eller en The Ol’ Pine (som delar mindfulness-citat)?

Timber hittar du här.

Tipstack till Linda.

12 februari

Historien bakom alla hjärtans dag

Här trodde jag att alla hjärtans dag bara var skapad av affärer för att sälja trams genom att förespråka det romantiska i att ge varandra onödiga saker. Men från boken som bara innehåller sanning, Bibeln, kommer den verkliga historien om bakom alla hjärtans dag och dess helgon, Sankt Valentine.

8 februari

#dejtaihop hjälper singlar hitta dejt via Twitter

Letar du dejt och använder Twitter? Då kanske hashtaggen #dejtaihop är något för dig, kanske hittar du vad du söker där? Bakom initiativet står Anna-Carin Carnebro, som förklarar konceptet i en bloggpost:

Vet du två som är singlar som finns på Twitter och som skulle kunna trivas i varandras sällskap? Dejta ihop dem! Skriv en tweet där du mentionar båda och tagga med #dejtaihop. Som t ex: Jag tror ni skulle trivas tillsammans @namn @namn! #dejtaihop #valentine
Är du singel? Skriv att du är singel och vill bli ihopdejtad på twitter! Om du vill, skriv också om du vill bli ihopdejtad med tjejer eller killar. Så kan andra hjälpa dig att hitta nya twitterbekantskaper.

Initiativet är framtaget för Alla hjärtans dag men kommer säkerligen leva vidare efter det. Just nu trendar #dejtaihop på Twitter i Sverige i alla fall. Bra där.