Arkiv för bild

Ser det här ut som Steve Jobs tycker ni?

Thord D. Hedengren

Indiefilmen jOBS (ja, den heter så…) visas för första gången på Sundance Film Festival och Steve Jobs spelas av Ashton Kutcher, känd som Charlie Sheens efterträdare i Two and a Half Men. Det här är den första officiella bilden som släppts på Kutcher som Jobs.
Vad tycker ni, likt?
Via Vanity Fair.

En första poster till Star Trek Into Darkness

Thord D. Hedengren

Det verkar onekligen som om Jorden ligger lite pyrt till, när Kirk & Co. kommer tillbaka. J.J. Abrams uppföljare till den förvånansvärt underhållande Star Trek-rebooten kommer först den 17 maj, och det här är det första de visar upp. Nästan, och nu följer vad som kanske skulle kunna uppfattas som en mild spoiler, även om inte ens spoileranala jag tycker det… (mer…)

Steampunk-smartphone

Thord D. Hedengren

20121024-213655.jpgVi har rätt mycket i våra mobiltelefoner numera. Den här bilden, som jag inte vet vem som skickade till mig men som i alla fall är tagen härifrån, illustrerar det väl, på skönt steampunkigt vis.

Glasklart vad som är uppdaterat

Thord D. Hedengren

20121020-113345.jpgSå här ser uppdateringsinfon ut för utmärkta IM-klienten Verbs ut. Briljant.

Rullister genom tiderna

Thord D. Hedengren

20120928-113522.jpgIntressant sammanställning av rullister genom tiderna. Windows 7 och Vista saknas, men det beror väl på att inte mycket hänt sedan XP.
Via Coudal och Daring Fireball.

På tal om DN, här är deras förstasida just nu

Thord D. Hedengren

Tjusigt, eller hur? Jag skrev om det här tidigare, uppenbarligen var/är det ingen isolerad händelse. Kanske dags att se över tekniken, DN?

Så här pålitliga är skäggen

Thord D. Hedengren

Undertecknad är tydligen pålitlig, vilket sannerligen säger ett och annat om den här sammanställningen. Klicka för stor bild.
Via @jensu.

Super Sub-Zero 2: Mortal Madness

Thord D. Hedengren

Synd att det bara är en t-shirt ($25 på Redbubble) och inte ett skönt hack av Super Mario Bros. 2.

Hur gled den här igenom, Apple?

Thord D. Hedengren

20120808-122611.jpgApple har ganska höga krav på apparna som ska ut på App Store, så det förvånar mig att flipperspelet Pinball Arcade tillåts vara där utan en ikon. Hände efter en uppdatering, så något har väl gått tillfälligt fel förstås. Kul ser det ut i alla fall, men nu installerar jag om spelet.

Hångla med en judes huvud tycker Ellen DeGeneres

Thord D. Hedengren

Översättningar, så fel de kan bli. Blundern ovan kommer från Sara Ödmark som just den här veckan regerar över @sweden på Twitter, som en del i Curators of Sweden-projektet.
(mer…)

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 6