Jämför odds och bonus för smartare betting

Share This Post

Denna post presenteras i samarbete med 1×2!

På nätet går det att satsa pengar och spela på nästan vad som helst. Med några enkla klick kan man spela på allt från vem som blir nästa nobelpristagare till vilket lag som vinner nästa match i ett Counter Strike-mästerskap. Men allra vanligast är såklart att spela på mer klassiska sporter som till exempel fotboll och hockey. Oavsett vad man föredrar att förhöja spänningen på genom att satsa pengar så finns det smarta och enkla knep för att förbättra sina vinstchanser. Dels så kan spelkassan drygas ut med en bettingbonus, men det viktigaste är var man får bäst odds på sitt spel och därmed vinner mest.


Både oddsbonusar och odds varierar mellan olika spelbolag så en överskådlig samlingssida hade såklart underlättat. Lyckligtvis finns det flera sajter på nätet som gör just detta och låter dig jämföra såväl oddsbonusar som individuella odds. En förebild inom detta är 1×2.se som huvudsakligen är en samlingsplats där proffs och amatörbettare delar speltips med varandra, men de har också två riktigt vassa verktyg för att jämföra odds och bonusar.

Nyttan med oddsjämförelse

Den vanligaste formen när det kommer till oddsspel är resultat. Man tippar helt enkelt hur man tror utgången i en match eller annat evenemang kommer bli, men det finns i dagsläget en hel uppsjö av olika oddstyper. Alldeles för många för att gå igenom här. Bettingsidan som tillhandahåller spelet uppskattar hur som helst, oavsett oddstyp, hur sannolik en viss utgång är och sätter därefter sina odds. Datormodeller och statistik används såklart för att bestämma oddsen men människor är också inblandade. Att oddsen även är ett sätt för spelbolagen att konkurrera gör att oddsen varierar en hel del mellan de olika bettingsajterna. Som du kan se här så är det heller inte så enkelt att en viss sida erbjuder bäst odds på en viss match, det varierar ofta även beroende på utgången. En bettingsida kan alltså ha bäst odds på om det blir lika i en match och ett annat har bättre om ett visst lag vinner, och det finns sällan någon genomskådlig logik i detta. Vill du till exempel gardera dig kan det därför vara värt att lägga spelen på två olika bettingsidor. Det kanske kan verka lite krångligt att ha flera konton på olika sajter men att öppna ett går ofta på någon minut och nästan alltid finns det en oddsbonus att ta del av. Att ta sig den lilla tiden kan alltså löna sig i flera steg.

Bästa oddsen är en vinnande kombination med bettingbonusar

Som precis nämndes så välkomnas nya spelare nästan alltid med en odds- eller bettingbonus, vilket är olika namn på samma sak. En bra oddsbonus innebär att du får en extra slant på ditt spelkonto när du gör din första insättning. Den kan också i vissa fall ge dig pengarna tillbaka vid förlust eller förhöjda odds på utvalda spel. De två sistnämnda är visserligen också olika slags bettingbonusar men det är mindre vanligt att dessa är en del av ett välkomstpaket till nya spelare. Förhöjda odds eller förlustgaranti är mer typiskt att ge till kunder som redan gjort åtminstone en insättning. Den vanligaste och bästa formen av oddsbonus är den där din insättning matchas till en viss procentsats, upp till ett maxbelopp. Både procentsatsen och maxbeloppen kan variera stort mellan spelbolagen och att jämföra bonusar på egen hand genom att ”manuellt” surfa runt på nätets alla seriösa bettingsajter är ett tidskrävande arbete. För att inte tala om att få en god översikt på den information du samlat på dig. Med alla oddsbonusar samlade på ett ställe, som du kan se ett exempel på genom att klicka här, blir det däremot busenkelt att själv jämföra och hitta den bästa oddsbonusen. En bra bettingbonus i kombination med de bästa oddsen är ett vinnarrecept och det har aldrig varit enklare att i alla fall hitta relevant information. Det svåra med oddsspel är fortfarande att förutspå framtiden, men om man lyckas med det så finns det ingen anledning att inte få bäst betalt för det.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...