Speltips för tennis

Share This Post

Tennis är en enormt populär sport världen över, och en av få sporter som har hela världen som sin spelplan. Stora tennisturneringar pågår ofta runt om i världen, och hos många bettingbolag så är tennis hack i häl på fotbollen när det kommer till popularitet.

Samtidigt så kan det vara svårt att hitta tips och råd kring hur man ska tänka när man bettar på tennis. Självklart så är det de stora Grand Slam turneringarna som lockar flest tittare och spelare, men för den påläste och intresserade så pågår det alltid någon intressant match någonstans i världen. För den som har bettat tidigare så kommer man känna igen sig i mycket. Här är det inte Stryktipset-stilen som gäller, utan det är oftast lite mindre spel som man spelar på.

Att betta på tennis kan vara ett sätt att kapitalisera på sin egen kunskap, eller ett sätt att addera lite krydda till en spännande match. I den här texten kommer vi att dela med oss av några av våra bästa speltips för tennis, samt vad som kan vara bra att tänka på.

Hitta fördelaktiga livespel under matchens gång

Tennis är precis som fotboll och hockey en sport som lämpar sig väldigt väl till livebetting. Att analysera spelutveckling och se när en specifik spelare blir trött eller börjar tappa i koncentration kan leda till att man får stor utveckling på ett livespel. De vanligaste spelen här är spel om vem som kommer vinna nästa game. Om en spelare har börjat bli trött är det inte omöjligt att han eller hon tappar ett servegame, någonting som kan leda till stora vinster.

Stirra dig inte blind på rankingen

Tennis är en sport där en oerhörd massa faktorer spelar in. Självklart så bör man titta på rankingen för att få sig en någorlunda överblick kring hur olika spelare brukar prestera, men glöm inte att heller ta in vilket underlag som matchen spelas på. Se därför till att analysera hur spelaren brukar prestera på det aktuella underlaget och den specifika turneringen. Allt detta kan komma att spela roll på hur matchen slutar, och kan utnyttjas av dig som spelare.

Ska man spela hos Svenska Spel eller hos ett privat spelbolag?

Det här är någonting som du själv kommer bli tvungen till att ta ställning till. Idag så är det väldigt lätt att snabbt och smidigt börja spela hos Svenska Spel. Det enda som krävs för att sätta igång är nämligen att du verifierar din identitet med Bank-ID och kan sedan sätta igång med att spela efter en insättning med Swish. Du kan däremot inte ta emot några välkomstbonusar, och i regel så är det ett lite sämre utbud hos Svenska Spel kontra privata bettingbolag.

Det tar lite längre tid att komma igång hos privatägda spelbolag. Detta är på grund utav att du ofta måste skicka in en bild på en ID-handling som sedan behöver verifieras innan du kan sätta igång med att spela. Tänk dock på att välja ett casino som har svensk licens. På så sätt säkerställer du att du inte blir tvungen till att betala vinstskatt på eventuell vinst som du gör.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...