Mobilskal iPhone 11

Share This Post

Letar du efter ett snyggt och skyddande mobilskal som passar din iPhone 11? SkalHuset.se erbjuder ett brett utbud av skal och skydd i en mängd olika material, mönster och färger. I den här artikeln ger vi dig några praktiska tips för att hitta rätt skal till din iPhone 11! Vi diskuterar material, funktioner och omfattning av designval.

Olika material

Ett av de första besluten när du väljer ett mobilfodral är att bestämma vilken typ av material du vill att det ska vara tillverkat av. Populära material är bland annat plast, silikongummi, läder, trä, aluminiumlegering och kolfiber. Varje material har sina egna för- och nackdelar – plast är lätt men inte lika hållbart, silikongummi kan absorbera stötar men är inte lika snyggt, läder ser bra ut men är inte särskilt skyddande, trä är snyggt men känsligt för repor, aluminiumlegering är starkt men halt, och kolfiber är superlätt men också väldigt dyrt.

Läderfodral

Läderfodral är snygga men ändå hållbara och finns i en mängd olika färger och texturer. Läder är vanligtvis dyrare än andra material, men det ger också ett överlägset skydd mot repor och fallskador. Om du letar efter något som håller din telefon säker samtidigt som den ser bra ut är läder definitivt värt investeringen. Vissa läderfodral har dessutom inbyggda plånboksfack så att du kan förvara kort eller kontanter när du är på språng.

Silikonfodral

Silikonfodral är lätta men ger ändå ett bra skydd mot vardagligt slitage. De finns också i en mängd olika färger och texturer, så du kan välja ett som återspeglar din personliga stil. Silikonfodral är också prisvärda jämfört med andra material, så om du letar efter något på den budgetvänliga sidan är detta ett bra alternativ.

Genomskinliga fodral

Genomskinliga fodral ger dig det bästa av två världar – de ger skydd utan att dölja telefonens design. Du kan hitta genomskinliga fodral i hårdplast eller mjuk silikon beroende på vilken typ av skydd du behöver. Genomskinliga fodral är också bra om du vill visa upp någon anpassad design eller färg som du kanske har på din telefon! 

Funktioner

När du väljer mellan olika mobilskal bör du fundera på vilka ytterligare funktioner du kanske vill ha. Vissa fodral har till exempel stativ som gör att du kan stötta upp telefonen när du tittar på videor eller bläddrar bland bilder. Andra kan ha fickor där du kan förvara kort eller kontanter om du behöver dem nära till hands när du är ute och reser. Vissa har till och med inbyggda batteripaket så att du kan ladda din telefon på språng utan att behöva bära runt på extra sladdar eller laddare!

Vattentäta fodral

Vattentäta fodral är ett utmärkt sätt att hålla din iPhone 11 säker och torr. Vare sig du tar ett dopp i havet eller bara fastnar i ett plötsligt oväntat regn kan vattentäta fodral erbjuda ett skydd som andra material helt enkelt inte kan erbjuda.

De flesta vattentäta fodral är tillverkade av en kombination av plast och gummi, vilket ger en säker förslutning som skyddar din telefon från vattenskador. Se till att kontrollera klassificeringen när du köper vattentäta fodral – vissa är utformade för lätta stänk eller regn, medan andra kan vara klassificerade för att klara djup på upp till 10 meter!

Slagtåliga fodral

Slagtåliga är utformade för att vara extra robusta och har en förstärkt inre kärna av slitstarka material som polykarbonat eller TPU som ger ökat skydd mot hårda stötar. Slagtåliga fodral har också upphöjda kanter runt sidorna för att skydda telefonens skärm när den träffar marken, samt luftdämpningsteknik som absorberar stötar.

Kompatibla med trådlös laddning

Skal som är kompatibla med trådlös laddning är snabbt på väg att bli ett måste för iPhone 11-ägare. De erbjuder inte bara bekvämligheten att kunna ladda telefonen utan att behöva koppla in den, utan ger också ytterligare ett skyddslager mot repor och fall.

Designval

Designmässigt finns det oändliga valmöjligheter när det gäller mobilfodral för iPhone 11! Du kan hitta enkla enfärgade färger som svart eller vitt om du föredrar något mer subtilt eller gå loss med livliga tryck och mönster om du föredrar något mer iögonfallande. Vissa fodral kommer till och med med anpassningsbara mönster så att du kan skapa något helt unikt som är skräddarsytt just för dig.

På Skalhuset.se kan du hitta det perfekta mobilskalet till din iPhone 11 som kombinerar skydd med stil. Med ett brett urval av material och funktioner som stötdämpning, upphöjda kanter, plånboksfickor och trådlös laddning – kan du vara säker på att oavsett vilket designval du gör hos Skalhuset.se kommer din telefon att se bra ut och förbli säker från eventuella skador!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...