Nutopia

Samarbeten

Nutopia publicerar inte bara underbara och intressanta saker på webben, vi samarbetar med andra publikationer med. Vi kan, tack vare ett vasst nätverk av frilansskribenter, erbjuda kvalitativt material mot betalning.

  • Vi är experter på tv- och datorspel, inklusive mobila plattformar. Allt från recensioner och intervjuer, till nyheter och krönikor kring spelvärlden samt affären där bakom återfinns på våra CV:n.
  • Apples värld ligger oss extra nära! Vi kan erbjuda tester av såväl Mac-program som appar till iPhone och/eller iPad. Dessutom är vi grymma på guider och artiklar kring Apples ekosystem.
  • Webben är en del av vår vardag, speciellt de lite roligare bitarna. Söker du lättsamt, spännande eller bara konstigt material från nätet så vet vi var det finns, och varför det är bra.
  • Flera av oss har en hobbyspelsrelaterad bakgrund, från nördiga rollspel till trevliga brädspel, och mystiska lajv samt turneringsanpassade kortspel med för den delen.
  • Prylar älskar vi så klart, och vi kan skriva om dem med! Från enkla plocksidor åt tidningar, till faktiska tester och recensioner – det finns prylnoja så att det räcker och blir över hos oss.

Vi erbjuder enstaka artiklar såväl som prenumerationslösningar med löpande material.

Några av de publikationer vi jobbar med, eller har jobbat med: Gratistidningarna Nolltvå och Nollnitton, Helsingborgs Dagblad, Allt om iPhone och MacWorld.

Vill du samarbeta med oss?

Vårt material är licensierat under CC BY-NC-ND, vilket betyder att du kan använda vårt material bäst du vill så länge du inte gör det kommersiellt, ändrar på materialet, samt har oss som tydlig avsändare.

Naturligtvis går det bra att länka till oss, det behöver man inte fråga om lov för!

Är du en kommersiell aktör, eller har ett samarbetsförslag som inte täcks in av materiallicensen? Då kontaktar du oss med på [email protected]