Nutopia

Två klassiker återvänder i Resident Evil: Revival Selection

Det har i senaste numret av japanska speltidningen Famitsu dykt upp information om kommande Resident Evil: Revival Selection. Det är inte överdrivet många detaljer Capcom delar med sig av, men vi vet åtminstone vilka två Resident Evil-spel samlingen innehåller, och att de nu har uppgraderats till trevligt högupplösta versioner. Mums!

Vi får återigen, för vilken gång i ordningen vet jag inte, spela Resident Evil 4 och Resident Evil: Code Veronica, och paketet ska släppas till både PlayStation 3 och Xbox 360. Vad gäller Code Veronica så är det Director’s Cut-versionen medan Resident Evil 4 även innehåller Ada Wongs dedikerade kapitel, The Another Order. Så allt detta i bländande HD – vad kan gå fel?

Tråkigt nog finns det ingen som helst information kring läget i utvecklingen eller när spelet kan tänkas släppas, men det känns ändå inte som att det ligger alltför långt fram. Ska jag nu strunta i att spela igenom Resident Evil 4 för 10:e gången till PC som jag tänkte så sent som i morse?

Ack, dessa svåra vägval vi stackars spelare hela tiden ställs inför.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av e-sport. Spelar mycket PC, främst Rocket League, och klämmer även in blandat på PS4 och Xbox One när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin.

Kommentarer