Nutopia

Två klassiker återvänder i Resident Evil: Revival Selection

Det har i senaste numret av japanska speltidningen Famitsu dykt upp information om kommande Resident Evil: Revival Selection. Det är inte överdrivet många detaljer Capcom delar med sig av, men vi vet åtminstone vilka två Resident Evil-spel samlingen innehåller, och att de nu har uppgraderats till trevligt högupplösta versioner. Mums!

Vi får återigen, för vilken gång i ordningen vet jag inte, spela Resident Evil 4 och Resident Evil: Code Veronica, och paketet ska släppas till både PlayStation 3 och Xbox 360. Vad gäller Code Veronica så är det Director’s Cut-versionen medan Resident Evil 4 även innehåller Ada Wongs dedikerade kapitel, The Another Order. Så allt detta i bländande HD – vad kan gå fel?

Tråkigt nog finns det ingen som helst information kring läget i utvecklingen eller när spelet kan tänkas släppas, men det känns ändå inte som att det ligger alltför långt fram. Ska jag nu strunta i att spela igenom Resident Evil 4 för 10:e gången till PC som jag tänkte så sent som i morse?

Ack, dessa svåra vägval vi stackars spelare hela tiden ställs inför.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer