Nutopia

Summer of Arcade startar nästa vecka

Microsofts årliga Summer of Arcade drar igång från och med nästa vecka då första spelet i sommarserien släpps. Det handlar alltså om fem kommande Xbox Live Arcade-spel som släpps med en veckas mellanrum från och med den 20 juli där den som köper samtliga fem får ett gratisspel i september.

Yran börjar alltså onsdagen den 20 juli och först ut är Bastion för 1 200 Microsoftpoäng. Detta följs sedan upp av From Dust den 27 juli för även det 1 200 poäng. Den 3 augusti släpps nästa spel, Insanely Twisted Shadow Planet för samma summa och den 10 augusti kommer det lite billigare Fruit Ninja Kinect för 800 poäng. Sist ut är Toy Soldiers: Cold War som återigen tar prislappen upp till 1 200.

Köp då alla dessa och du får sedan Crimson Alliance som släpps den 7 september helt gratis. För övriga kostar det spelet 1 200 poäng som de flesta andra i Summer of Arcade-serien.

Lite vågat att blanda in ett Kinect-spel i högen, men det är å andra sidan förståeligt att de pushar tillbehöret så mycket som möjligt.

Vilka köper du?

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av e-sport. Spelar mycket PC, främst Rocket League, och klämmer även in blandat på PS4 och Xbox One när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin.

Kommentarer