Nutopia

PSP prissänks i Sverige

Nu har det hänt igen, det som inte händer direkt varje dag. Sony sänker priset på PSP, och det med uträknade 24% vilket tar den ned från ett rekommenderat butikspris på €169.99 till €129.99. Det är faktiskt inga siffror jag vill göra någon sedvanlig översättning av med hjälp av exempelvis Forex, för en snabb sökning på de svenska prisjagarmotorerna visar en annan sanning, en riktig Hannah Montana-sanning.

Det verkar som att normalpris numera, beroende på var man letar, ligger på allt mellan 1 200 och 1 500 kronor (vi bortser från MJ MultiMedia som listar PSP för 9 387:- inklusive frakt), men absolut billigast i Sverige just nu är Spelbutiken.se, som säljer en lila version av PSP-3004 i paket tillsammans med Hannah Montana: Rock Out the Show med matchande fodral och rem för endast 998 kronor, och det inklusive frakt.

Jag vet inte om det är ett bra erbjudande, eller om det kanske säger mer om spelet som medföljer. Men helt klart är i alla fall att man bör gilla ljuslila för att överväga det här. Fast bra pris hur som helst.

Har du ingen PSP idag? Köp!

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer