Nutopia

PC-spelande Portal 2-ägare inte nöjda

Portal 2 har i stor utsträckning tagits emot med öppna armar, men det finns en hel del spelare, datorspelare, som har yttrat sitt missnöje över spelet genom att ge det ett lågt betyg på metacritics. Det största klagomålet sägs vara att många spelare upplever det vara en simpel konsolkonvertering och anpassad därefter.

Det handlar bland annat om referenser till konsolsystemen i spelet, nedladdningsbart extramaterial redan första dagen, för kort speltid samt Valves kampanj som gick ut på att släppa Portal 2 tidigare ifall man köpte icke relevanta indiespel.

Viss kritik kan man ju förstå, men i det stora hela har spelet fått överväldigande bra betyg och kritik från såväl press som spelare. Vad tycker du själv?

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för… Trico <3

Kommentarer

  • För kort speltid tycker jag är skumt. Det känns som att de bara räknar med singleplayer då. För tillsammans med singleplayer och co-op ska spelet sträcka sig upp emot 8 timmar. Det känns som en rätt så normal speltid, tycker jag.

    Jag är ganska trött på alla gnälliga PC-spelare.