Nutopia

Matias Laptop Pro

Nej, det är inte någon snubbe som heter Matias som är grym på sin laptop, utan ett mekaniskt blåtandstangentbord avsett för bärbara datorer, iPad och Android-plattor. Med en prislapp på $170 (cirka 1 100 kr) så är Matias Laptop Pro knappast det billigaste alternativet, men oj vad jag vill ha det här. Tyvärr släpps det först i februari i USA, och den nordiska versionen är, enligt brittiska återförsäljaren The Keyboard Company, 4-6 månader bort.

Thord D. Hedengren

Spelveteran som tidigare startat såväl TVspel.nu som Kong och Spelbloggen. Numera författare, journalist, entreprenör, och VD på webbyrå – bland mycket annat!

Kommentarer

 • Rickard Olsson

  Värt att nämna är att det är från Filco, vilket brukar borga för grym kvalitet. Kan vara hyggligt motståndskraftiga tangenter dock (de skriver bara ut peak force? (60g)), vilket inte passar alla. Men själv tycker jag det är skönt värre.

  • Jag hoppas det ska dyka upp snart, värt att testa om inte annat.

   • Rickard Olsson

    Once you go mechanical, you never go back! Kommer själv aldrig att sitta med något annat än mekaniska tangentbord efter att jag bytte till ett CM Storm Trigger. Dessutom är det beroendeframkallande. Vill köpa fler nu.