Nutopia

iPhone 5 i september?

En rapport från Reuters säger att iPhone 5 kommer att släppas någon gång under september månad i år, detta istället för de sedvanliga sommarmånaderna som Apple annars valt att lansera tidigare versioner under. Samma rapport säger även att produktionen av den nya telefonen börjar först i juli, vilket då helt utesluter en sommarlansering.

Apple kommer att hålla ett event i början av september och det är troligtvis då de kommer att presentera luren officiellt för media. Uppgifter talar också om att iPhone 5 till största delen kommer att likna iPhone 4, att det är innehållet som i första hand uppgraderas med snabbare processor

iPhone 5 sägs innehålla, enligt rykten, en tvåkärnig A5-processor, grafikkretsar liknande de i iPad 2, något större skärm samt möjligen 64 GB minne som tillval. En iPad 2 i miniatyr helt enkelt. Rykte eller ej, det verkar inte helt otroligt.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av e-sport. Spelar mycket PC, främst Rocket League, och klämmer även in blandat på PS4 och Xbox One när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin.

Kommentarer