Nutopia

Den moderna pendlaren

Detta är en annonspost!

När det gäller val av underhållning så är möjligheterna nu för tiden många. Att pendla till jobbet är inte längre en tråkig halvtimma som du spenderar genom att slött titta ut för fönstret medans du försöker undvika ögonkontakt med resten av resenärerna. Det är nu en chans att få lite tid för dig själv tillsammans med ditt favorit gadget.

Om du har en ipod, iphone eller något liknande så finns alternativet att spara all din music i ‘cloud’ på din dator hemma och ladda ner dem låtar eller album du känner för att lyssna på under dina resor. Eller varför inte några kapitel av en ljudbok istället för musik? Om du inte skulle ha den musik du vill lyssna på så kan du snabbt och enkelt besöka sidor som Amazon eller iTunes och ladda ner musiken direkt till din enhet. Du kan till och med köpa alla dina julklappar online eller skapa din egen önskelista medans du pendlar.

Spel som Temple Run 2 och Star Wars Angry Birds är bra och du kan spela snabba omgångar vilket minskar chansen att du missar ditt tågstopp. Du kan även spela en snabb runda bingo på online.bingo.com, trygg i kunskapen att du haft kul i resan mellan ditt hem och jobbet. Möjligheterna är många, du kan kolla sport resultat, spela på internet kasinon, fruktmaskiner, titta på TV, läsa nyheter, filmer och mycket mer; den moderna pendlaren har ett oändligt hav av möjligheter när det gäller att krydda upp resan.

Om du föredrar nåt lite mer köttigt för hjärnan och inte bara för ögonen, så kan du läsa de senaste böckerna på din Kindle, läsa dagsnyheterna på din iPad, eller shoppa online och införskaffa de senaste filmerna som du kan titta på när du kommer hem efter en lång dag på jobbet. Om din tågresa är väldigt lång kan du tillochmed kanske hinna titta på en film under resan, till exempel genom att streama en film genom Netflix.

Med de senaste framstegen när det gäller hög hastighet och kvalitets bredband så är tåg bättre utrustade med wifi så du kan lätt ladda ner hela filmer, musik och de spel du vill snabbt och direkt till din data, mobil eller surfplatta. Ljud och grafik har ökat enormt i kvalite så det är inte längre en fladdrig bild utan mer närmast en bio upplevelse från bekvämligheten på ditt buss eller tåg säte. Och med ett par bra hörlurar och en bländfri skärm så är resan inte längre ett nödvändigt ont utan något att se fram emot!